Tájékoztatás

 

A Komlói Kodály Zoltán Ének-zenei Katolikus Általános Iskola és Óvoda idén ünnepelte fennállásának 80., az ének-zene tagozat 60. évfordulóját. Ebből az alkalomból régi tanítványaink jöttek el köszönteni jubiláló iskolájukat. 
2019. május 18.

 

A Komlói Kodály Zoltán Ének-zenei Katolikus Általános Iskola és Óvoda idén ünnepelte fennállásának 80., az ének-zene tagozat 60. évfordulóját. Ebből az alkalomból ünnepélyes Összművészeti előadással köszöntöttük vendégeinket.
2019. május 17.

 

A Komlói Kodály Zoltán Ének-zenei Katolikus Általános Iskola és Óvoda idén ünnepelte fennállásának 80., az ének-zene tagozat 60. évfordulóját. Ebből az alkalomból iskolatörténeti kiállítást szerveztünk a sok szép összegyűjtött tárgyi emlékből.
2019. május 17.

További képek intézményünk Facebook oldalán

 

 

 

A K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedő országos döntőjén a Kodályos csapat 7. helyezést ért el.  A csapat tagjai: Mutter Lili, Palotás Réka, Pécsi Alexandra, Vida Viktória és Vikor Fanni 7. osztályos tanulók. Az összeszokott ötös Molnos Balázs tanár úr felkészítésével jutott el ehhez a szép eredményhez.

 

Vigyázz! Kész! Pénz! 2019 - Fókusz

 

Kun Médea 2. dó osztályos tanuló a Harmatcsepp Katolikus Iskolák (Alsó tagozatos) Tanulmányi Versenyének az országos döntőjében, Budapesten VIII. helyezést ért el.

Felkészítő tanára: Radicsné Nyisztor Tímea

Büszkén gratulálunk!

 

 

 

 

Kodályosok a K&H Vigyázz, kész, pénz! vetélkedő országos döntőjében!

A pénzügyi vetélkedő pécsi regionális középdöntőjén iskolánk csapata kivívta az elsőséget és ezzel együtt a továbbjutást az országos döntőbe!

A győztes csapat tagjai: Mutter Lili, Palotás Réka, Pécsi Alexandra, Vida Viktória és Vikor Fanni

Az összeszokott ötös Molnos Balázs tanár úr felkészítésével már harmadik alkalommal jutott el a területi fordulók végső megmérettetéséig, ám idén a kitartásuk meghozta a gyümölcsét, és győzelemre tudták váltani a felkészülésbe fektetett energiát.

Szívből gratulálunk! Büszkék vagyunk Rátok!