Tájékoztatás

 

Kedves Szülők!
Ezen a héten is szeretettel várjuk iskolánkba a leendő kis elsősöket "Suliváró" iskolanyitogató foglalkozásunkra: 
2019.március 21-én, csütörtökön 16.30-kor.


Kata néni, Melinda néni

  

  

Iskolánk hagyományosan, minden évben megünnepli az 1848-49. évi forradalom és szabadságharc eseményeit, hőseit. Idén a 8. évfolyam tanulói versekkel, énekekkel emlékeztek az egykori márciusi ifjakra, és elegáns huszártánccal tették emlékezetessé az ünnepet.
Köszönet a felemelő élményért a szereplőknek és felkészítőiknek.

 

 

Tavaszi napsütésben minden alkalmat kihasználva birtokba vesszük a szép, új sportpályánkat!

 

 

Örömmel adjuk hírül, hogy iskolánk 80/60 jubileumi programsorozatának keretében, rendkívüli élményben lesz része iskolánk aprajának és nagyjának! Programjaink egyik kiemelkedő eseményeként intézményünkbe látogat a méltán neves, Kossuth- és Liszt Ferenc - díjas  Muzsikás együttes!!!
2019. március 25-én reggel 9 órakor egy rendkívüli énekóra keretében köszönthetjük óriási tisztelettel az együttes világhírű zenész tagjait, név szerint:
Éri Pétert, Hamar Dánielt, Porteleki Lászlót, Sipos Mihályt.

 

 

 

Február 23-án pontosan huszonnyolcadik éve zendült fel csatakiáltásunk, az osztrák Alpokban. Tanulóink az idei tanévben is próbára tehették ügyességüket, lécre termettségüket. Sítáborunkból mindenki pirospozsgásan, tele élménnyel térhetett haza. Egy újabb csodás sport alapjait ismerhették meg, sajátíthatták el. A tábort, mint minden éven most is síversennyel zártuk. Minden táborlakó győztesként, elégedetten tért haza. (Bár maradtak volna még szívesen! )
Szép hetet zártunk!
Ili néni