Tájékoztatás

 

Érdeklődő tanulókkal hangolódtunk az idei Gombocska szakköre. Még az öltések megkezdése előtt ellátogattunk a városi múzeumba a díszítőművészeti műhely kiállítására. A műhely vezetője Kincses Ágnes, népi iparművész várt bennünket és mutatta be a gyönyörű alkotásokat, többek között Kugelmann Csenge, volt tanítványunk, korát meghazudtoló munkáit. Nagyon sok szép és értékes darabot láttunk, sok újdonsággal gazdagodva várjuk a szakkörös délutánokat.

Fadgyas Éva 

  

 

 

 

Kattintás a képre

 

 

 

„Isten megteremtette az embert, saját képmására, az Isten képmására teremtette őt, férfinak és nőnek teremtette őket.” (Ter 1,27)  

Szeretettel hívunk és várunk mindenkit a Pécsi Egyházmegye által nyolcadik alkalommal megszervezett, a családokért felajánlott bátai zarándoklatára!

Felföldi László pécsi megyéspüspök arra kéri a zarándoklat résztvevőit, hogy egyéni imaszándékaik mellett idén elsősorban a családokért imádkozzanak.  

 

 

 

 

A komlói egyházközség és nevelőtestületünk tagjai együtt vettünk részt az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus ünnepi zárószentmiséjén.

Ferenc pápa homíliájában kiemelte:

„Engedjük, hogy Jézus, az Élő Kenyér kigyógyítson a bezárkózásból, megnyisson az osztozásra, feloldja merevségeinket és magunkba zárkózásunkat, hogy megszabadítson abból a bénító szolgaságból, amikor csak saját képünket védjük, és elvezessen oda, ahova ő akar!”

Ferenc pápa köszönetét fejezte ki Magyarországnak és Isten áldását kérte a magyar emberekre: "Veletek és értetek mondom: Isten, áldd meg a magyart!"

https://www.iec2020.hu/hu/hirek-sajto/lepjunk-hatra-egyet