Iskolai nyári napközink szép pillanatai...

... és helyszínei voltak: játszóterek, szászvári vár, udvari vízijátékok az iskolában agyagozás, nemezelés, hertelendi strand, Havihegyi mise és kirándulás. Természetesen velejárója volt a hőségnek a rendszeres fagyizás.

Köszönjük a megvalósításhoz a Pécsi Egyházmegye anyagi támogatását, és munkatársaink, pedagógusaink odaadó munkáját. A gyerekek élményekben gazdagon és fáradtan köszöntek el a nyári szünetre.

Az Úr legyen veled!- hallottuk a köszönést Ruth könyvéből is.

Pihentető, szép nyarat kívánunk!

Szeptemberben találkozunk!

 

 

 

 

A Komlói Kodály Zoltán Ének-zenei Katolikus Általános Iskola és Óvoda idén ünnepelte fennállásának 80., az ének-zene tagozat 60. évfordulóját. Ebből az alkalomból régi tanítványaink jöttek el köszönteni jubiláló iskolájukat. 
2019. május 18.

 

A Komlói Kodály Zoltán Ének-zenei Katolikus Általános Iskola és Óvoda idén ünnepelte fennállásának 80., az ének-zene tagozat 60. évfordulóját. Ebből az alkalomból ünnepélyes Összművészeti előadással köszöntöttük vendégeinket.
2019. május 17.

 

A Komlói Kodály Zoltán Ének-zenei Katolikus Általános Iskola és Óvoda idén ünnepelte fennállásának 80., az ének-zene tagozat 60. évfordulóját. Ebből az alkalomból iskolatörténeti kiállítást szerveztünk a sok szép összegyűjtött tárgyi emlékből.
2019. május 17.

További képek intézményünk Facebook oldalán

 

 

 

Szent Bernadett Tagóvodánk kisóvodásainak szereplése színesítette a Pécsi Egyházmegye következő, új óvodájának alapkő letételének ünnepségét!

https://pecsiegyhazmegye.hu/hirarchivum/2508-alapkoletetel-a-szent-mor-iskolakozpont-tagovodajaban

 

Bátai zarándoklat