×

Hiba

[sigplus] Kritikus hiba: A galéria forrásául szolgáló angyalbatyu mappát nem egy alapmappához viszonyított relatív útvonallal adta meg.

[sigplus] Kritikus hiba: A galéria forrásául szolgáló angyalbatyu mappát nem egy alapmappához viszonyított relatív útvonallal adta meg.

Csatlakozz Te is az Angyalbatyu akciónkhoz! Tegyünk jót együtt, név nélkül a rászoruló gyerekekkel! Ha van olyan, számodra kedves játék, plüssállat, ruhadarab vagy mesekönyv, amiről lemondanál, vagy szánsz rá a zsebpénzedből, hogy egy nélkülöző gyermeknek szebbé tedd az ünnepét, ne habozz! Szaloncukorral, csokoládéval is kedveskedhetsz titkos megajándékozottadnak.

Mi a teendőd?

Tedd a jó állapotú tárgyakat egy felnőtt méretű cipősdobozba, zárd le, csomagold be egy mutatós papírba, és írd rá kívülről, hány éves ovis vagy általános iskolás lánynak/fiúnak szánod. (pl.9 éves lánynak)

Baj, ha nem tudok egyedül megtölteni egy dobozt?

Nem probléma, a szándék a fontos, nem az érték. Ha többen tudtok összeállni egy doboz megtöltésével, az sem gond, az ajándékozó személye titokban marad. A dobozt akkor zárd le, ha úgy érzed, a barátodnak is szívesen átadnád.

Nem csomagolok szépen… mit tegyek?

Bátran kérd osztályfőnököd és tanáraid segítségét!

Hol adhatom le a csomagot?

Iskolánk is gyűjtőpont!

Keresd Pabian Ádám tanár urat és Horváth Rita tanárnőt!

„Amikor te adományt adsz, ne tudja a bal kezed, mit tesz a jobb, hogy adományod rejtve maradjon; Atyád, aki lát a rejtekben, megfizet majd neked.” Mt 6,3-4

A csomagokat a Komlói Kodály Zoltán Ének-zenei Katolikus Általános Iskola és Óvoda partnerintézményeibe járó óvodás és iskolás gyermekek számára juttatjuk el.

{gallery}/angyalbatyu{/gallery}